Hadaf el Hamdouni

Adviseur Werkgeverspunt

Hadaf el Hamdouni is sinds 2003 werkzaam bij gemeente Zwolle, hij is begonnen als consulent inkomen en heeft verschillende functies gehad waaronder casemanager en consulent werk. Op dit moment is Hadaf aan het werk als adviseur Werkgeverspunt.

“Gemeente Zwolle stond bij mij bekend als een goede werkgever die betrokken is bij haar burgers. Ik ben er begonnen als stagiair en ik heb een positieve stageperiode gehad. Tijdens mijn stage heb ik goede begeleiding gehad en heb ik veel vrijheid gekregen om zelfstandig aan het werk te gaan.
Toen ik in 2003 mijn vaste baan opgaf om bij gemeente Zwolle te gaan werken, voelde het vertrouwd en bekend. Ik vind het prettig dat er ruimte is voor ontwikkeling en dat er mogelijkheden zijn om door te groeien binnen de organisatie. Ook al werk ik binnen politieke kaders, ik ervaar veel vrijheid om mijn functie uit te kunnen voeren.”

“Het leukste aspect van werk vind ik dat ik creatief kan zijn in het zoeken naar oplossingen. Het verbinden van cliënt en werkgever. Elke cliëntsituatie is uniek, en het leveren van maatwerk geeft mij erg veel voldoening.”

 • Functie

  Adviseur Werkgeverspunt

 • Afdeling

  Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling

 • Leeftijd

  44 jaar

 • Werkzaam sinds

  2003

“Er zijn veel mogelijkheden voor cliënten, hoe klein of groot de afstand tot de arbeidsmarkt ook is.
Een mooi voorbeeld is een alleenstaande dame met twee jonge kinderen die 5 jaar een bijstandsuitkering heeft. Ze had geen opleiding en wilde na haar scheiding graag weer aan het werk. Ze heeft zelf een opleiding financieel administratief medewerker gekozen en bekostigd en in overleg met het Leger des Heils konden wij haar plaatsen op een functie als administratief medewerker. Zij heeft nu geen bijstand meer nodig. Het was mooi om te zien hoe gemotiveerd deze dame was en hoe ze zelf tot actie is gekomen. Haar nieuwe werkervaring heeft haar een betaalde baan opgeleverd.
Dat geeft mij als adviseur veel voldoening.”

Mijn collega's

Nergens zijn er zoveel verschillende vakgebieden in één organisatie als bij een gemeente.
Ontmoet hier onze medewerkers.